Site Loader

Twee weken geleden hielden wij een eerste editie boudoir event (lingerie shoots) , ‘The Boudoir Experience Event’, in een prachtig boutique hotel, Hotellerie Le Tissu te Antwerpen.

Onze lieve dames genoten een unieke ervaring en werden verwend door ons. Make-up & hairstyling werd door Nathalie verzorgd terwijl ze genoten van een heerlijk glaasje rosé Champagne. Tijdens de boudoir shoot werd de klant begeleid door Anaïs in ‘naturally enhanced posing techniques‘ om helemaal comfortabel en relaxt te zijn voor de lens. Wie droomt er nu niet van om een boudoir te genieten met Champagne en Macarons (allebei van Ladurée), bij kaarslicht in een kamer die helemaal getransformeerd werd in een bloemenhemel met pastel rose, mauve en beige.

AnaisStoelenPhotography-boudoir-fotografie-antwerpen2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor onze lieve dames was de lichte kamer van het hotel, de ‘White Room’ gestyled met romantische Franse toetsen door onze styliste van dienst, Susanne.

ABOUT Redwhitebluepink

Redwhitebluepink is specialist in persoonlijke styling met feeling. We worden vaak gevraagd om huwelijken, boudoir / lingerie shoots en love shoots te stylen. Daarnaast stylen we ook baby borrels, sweet sixteens, tuinfeestn en business events. We houden van styling die romantiek en elegantie uitwasemt door de styling aan te vullen met speciaal uitgekozen bloemen.

Susanne Hyams, the eigenares van Redwhitebluepink, is de enige huwelijksleverancier in geheel Nederland die een totaal pakket aanbiedt, inclusief een compleet styling plan met bijpassend bloemenwerk. Het werken met zo’n styling pakket heeft als groot voordeel dat de klant er gerust van mag zijn dat de styling een samenhorend geheel wordt.

Voor deze geraffineerde styled boudoir shoot met een tintje

For this refined styled lingerie shoot  with a little touch of French, koos ik bloemen uit in pasteltinten als prachtige toevoeging aan dat romantische vrouwelijke gevoel, waaronder, weelderig geurende Kievitsbloemen, Ranonkels en must have girly Avalanche rozen van onze geliefde leverancier, Meijer Rozen.

Op de nachtkastjes, die we helemaal uit Parijs meebrachten voor deze lingerie shoot, stonden collecties vaasjes op antieke plateaus uitgestald, om extra kleur en bloemengeur aan de hotelkamer toe te voegen. Kortom de perfecte feel good omgeving om een romantische lingerie shoot te genieten.

WHAT THEY ARE SAYING

D:

Ik wou jullie mijn dankbaarheid tonen voor de geweldige ervaring die ik heb beleefd dankzij jullie meiden gisteren. Het was een unieke ervaring en jullie hebben er absoluut alles aan gedaan om mij op mijn gemak te laten voelen!

A:

Bedankt voor de prachtige foto’s, ze zijn echt fantastisch!

Het maakt ons zo gelukkig te zo’n mooie getuigenissen te mogen ontvangen van onze lieve klanten. Wij vonden het ook heel leuk!

Intussen hebben wij vele complimenten mogen ontvangen en zijn vinden wij het heel fijn jullie te mogen vertellen dat er een tweede editie van ‘The Limited Boudoir Experience’ word ingepland dit jaar. Meer informatie kunnen jullie binnenkort verwachten wanneer wij de aankondiging maken en er weer geboekt kan worden.

Neem alvast eens een kijkje naar enkele pareltjes uit deze romantische lingerie shoot. Happy Friday! xo

 

 

WEB-AnaisStoelenPhotography_Boudoir-Styling-SusanneHyams-Hotel-LeTissu-Antwerpen-3WEB-AnaisStoelenPhotography_Boudoir-Styling-SusanneHyams-Hotel-LeTissu-Antwerpen-1-3AnaisStoelenPhotography-boudoir-fotografie-antwerpen8WEB-AnaisStoelenPhotography_Boudoir-Styling-SusanneHyams-Hotel-LeTissu-Antwerpen-5AnaisStoelenPhotography-boudoir-fotografie-antwerpen5WEB-AnaisStoelenPhotography_Boudoir-Styling-SusanneHyams-Hotel-LeTissu-Antwerpen-4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORGANISATION Anaïs Stoelen Photography

Partners:

STYLING Redwhitebluepink

HAIR & MAKE-UP Nathalie Peeters Make-up artist

LOCATION Hotellerie Le Tissu

PHOTOGRAPHY Anaïs Stoelen Photography

AnaisStoelenPhotography-boudoir-fotografie-antwerpen4

anais stoelen

Anaïs Stoelen Photography specializes in Fine Art Photography, based at Antwerp (Belgium) and is available Worldwide. Anaïs' photography style is romantic, elegant, refined and timeless.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *